Sunday, August 21, 2011

Facebook saya yang baru !


Sudah berkali-kali membuat aduan dan komplain kepada pihak facebook, nampaknya akaun lama saya masih terus di sekat menyebabkan saya mengambil keputusan untuk membuat akaun yang baru. Mohon maaf atas kesulitan dan kesusahan yang menimpa rakan-rakan yang telah pun add saya dan kini terpaksa add lagi. Bagi mereka yang bertanyakan soalan melalui Fb juga gagal mendapatkan balasan kerana semua data dan soalan telah hilang.

InsyaAllah buat sementara inilah Fb baru saya...

http://www.facebook.com/people/Ustaz-Emran-Ahmad/100002857926668

Twitter saya juga akan berfungsi seperti biasa dan saya akan lebih aktif di twitter.

http://twitter.com/#!/emran_ahmad

2 comments:

Mengharap RedhaMu said...

tutup jer akauan FB. :)
Almaklumlah ustaz dah banyak sangat "hacker" tu yang kena blok.

Muhammad Iqbal said...

Masya-Allah, sampai macam tu sekali.

Tak apa, saya dah add balik ustaz :)