Monday, September 06, 2010

Selamat Hari Raya dan Eid Al-Mubarak


Assalamualaikum warahmatullah,

Ramadhan semakin di penghujung dan kelibat syawal semakin dirasai, adalah sudah sampai masa dan waktunya saya memohon kita semua bermuhasabah dengan kualiti puasa serta amal ibadah di sepanjang bulan yang mulia ini. Apapun saya mengucapkan selamat hari raya puasa dan Eid Al-Mubarak kepada seluruh muslimin dan muslimat, semoga amalan kita diterima oleh Allah SWT dan menjadikan kita sebagai orang-orang yang bertaqwa.


تقبل الله منا ومنكم

6 comments:

Harithmkt90 said...

Semoga Dirahmati Allah Sekeluarga dari saya

Mohd Harith B Mohamad Kamaludin
farithtelekung.blogspot.com
harithmkt90.blogspot.com

Ustaz Emran said...

Salam,

terima kasih di atas doa, barakumullahufik

taqabbalallahuminna waminkum

Karya Bestari said...

hensem tul ustaz...

BLADE EDGE said...

salam,

just drop by untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR & BATIN.

kalau lalui perjalanan jauh, pandu berhati2...
nyawa hanya satu, cuai jgn skali..

regards,
BLADE EDGE

BLADE EDGE said...

Salam buat semua. just 2 inform semua bloggers agar tak jadi mangsa. please read my post and BE ALERT! kalau boleh, silalah forward to others. tq


Attacked Page I

Attacked Page II

Baca kalau taknak jadi mangsa

Tengok btul2!!

sekadar peringatan semoga selamat daripada perbuatan tidak bertanggungjawab.insyaallah...

farabi said...

Salam.. Selamat hari raya aidilfitri.. Sy nak tanye ustaz seperkara.. Maaf la tetiba ada soalan kat ruang slmat hari raya ni.. Soalan sy mcm mana pengurusan jenazah bg org islam yg membunuh diri? Sama @ tidak dgn jenazah muslim yg lain? Mohon penjelasan ustaz.. Syukran..